Berounka 5.-7. června

05.06.2020 16:00

Ahoj kamarádi vodáci,

o víkendu 5.-7. června nakonec náš Bobří oddíl vyrazí na Starou řeku - Berounku. Vzhledem k různým omezením, která jsou neustále vyhlašována a zase rušena se do ničeho většího nechceme pouštět.
Pokud se něco nezmění, což se klíďo může stát, v pátek v 16:00 naložíme lodě na oddílové loděnici a vyrazíme směr Chrást u Plzně. Ještě k večeru dáme lodě na vodu a popoplujeme  cca 6 km do tábořiště Valentovský mlýn. V sobotu pak 16 km na Kobylku, a v neděli 14,5 km do tábořiště u Potůčků, kde by měla být naše konečná. Návrat do Berouna předpokládáme po 17 hod.
Všechny věci si povezeme na lodi, takže si sežeňte opravdu vodotěsná zavazadla, do kterých se vám vejde váš spacák, karimatka, stan, náhradní oblečení a obuv, pláštěnka, čepice, jídlo, peníze, pití .... 
Nošení roušek ne vodě není dovolené :O)  a pevně věříme, že do té doby bude tato povinnost zrušena i jinde, ostatně jsme jedna velká vodácká rodina a je třeba počítat s tím, že spát ve stanu v roušce se fakt nedá...
 
Přihlašte se prosím do 24.5. mailem na filip.zacek@seznam.cz nebo SMS na ptákofon:  774 214 916
Cena vychází cca 300 Kč na člověka, dotovaná cena pro členy oddílu je 100 Kč. Platba hotově v autobusu.
Dětské posádky a spaní ve stanu se domluví spolu s vedoucími při tréninku na vodě ve čtvrtek 28.5.  a  4.6.   (v čase běžné schůzky)
 
AHOJ !
Filip Žáček