Berounka 2018

21.09.2018 16:00

Ahoj přátelé vodního živlu.

Zveme Vás na podzimní Berounku, která se bude konat v termínu 21-23.9.2018. Sraz vodáků bude v 16 hod. v berounských kasárnách. Naložíme lodě a v 16,30 hod. budeme odjíždět směr Liblín, kde přespíme na Kobylce. Odtud ráno vyplujeme a klidným tempem dorazíme odpoledne k Mlokovi, kde přespíme. Je to cca 15 kilometrů, takže pohoda. V neděli nás čeká 9 km do Zvíkovce, kde nás opět naloží autobus a odveze domů. Návrat očekáváme kolem 16 hodiny opět v berounských kasárnách.

Autobus s námi nebude celou akci, ale pouze nás doveze na Kobylku a v neděli nás vyzvedne ve Zvíkovci. Všechno si tak povezeme na lodích.

Cena akce, ve které je doprava a ubytování v kempech je 350 Kč (splatná při odjezdu) a pro členy TOM Bobr je akce dotována a tudíž zdarma.

Zájemci o tento nevšední zážitek se prosím hlaste Custerovi na mail ds.custer@seznam.cz nebo na tel. 605475267. Vzhledem k tomu, že minulý rok byla kapacita autobusu naplněna až po okraj, doporučuji se přihlásit co nejdříve.

Hudební nástroje s sebou.

Doplňkové info pro Bobry:

S sebou: stan (domluvte se, kdo ho vezme a kdo s kým bude spát), spacák, karimatka, oblečení na vodu, oblečení na souš, boty na vodu a na souš, oblečení na převlečení pro případ lodní katastrofy, čepice, baterka, kapesné, jídlo na celou dobu, pití, něco v čem budete vařit a na čem budete vařit (nejlepší domluvit skupiny, které budou vařit dohromady), nepromokavé zavazadlo, do kterého všechno zabalíte (plastová banda, barel, lodní pytel atd.).

Těšíme se na Vás

Custer & Bobři